Job hos os

Kan du balancere dine køkkenfaglige og pædagogiske evner i et uhøjtideligt hus, der emmer af varme og rummelighed ?

Gaia Krisecenter søger en rummelig og engageret køkkenleder med et solidt overblik og et socialt sind.

Du vil blive en del af et fællesskab, der gør en kæmpe forskel for kvinder og børn, der har brug for hjælp til at leve et liv fri for vold.

Vi er uhøjtidelige og helt nede på jorden og du vil blive en del af en personalegruppe med højt engagement, faglighed og humor.

Om jobbet

Mad kan – udover at skabe mæthed – også skabe fællesskab og omsorg. På Gaia krisecenter prioriterer vi det fælles måltid. At spise sammen har stor indflydelse på vores fysiske og mentale sundhed, og de fælles måltider er med til at organisere dagen for både kvinder og børn. 

Som køkkenleder på Gaia Krisecenter vil du få ansvaret for den daglige drift af køkkenet, herunder planlægning, indkøb og tilberedning af lækkert, ernæringsrigtigt og spændende mad. Du vil få hjælp i køkkenet af kvinderne på skift – og sandsynligvis også et barn eller to en gang imellem. 

Køkkenet på Gaia Krisecenter er husets kerne og det bliver flittigt brugt af både børn, kvinder og personale. Det betyder, at der skal være plads og forståelse for aktivitet, afbrydelser, et barn der behøver et kram – eller en kvinde der har brug for en snak. 

 

Stillingen er på 37 timer og du får selv stor indflydelse på dine arbejdstider.

Vi søger en køkkenleder som:

Har erfaring indenfor køkken- og ernæringsområdet.

Er både kreativ og struktureret

Er omsorgsfuld, opsøgende og anerkendende i sin tilgang til både børn og voksne

Brænder for at lave sund, lækker og varieret mad

Ønsker at være en del af en social og engageret personalegruppe 

Vi tilbyder:

En spændende arbejdsplads, hvor du er med til at gøre en stor forskel for kvinder og børn som har brug for støtte og hjælp

Et fællesskab med andre engagerede kollegaer

Mindfulness og kropsterapi i arbejdstiden

Stor frihed til at sætte dit eget aftryk på en dynamisk virksomhed, hvor to dage sjældent ligner hinanden

Fonden Gaia Krisecenter

Gaia Krisecenter hjælper kvinder, der er i krise eller en socialt udsat position med at skabe mening og sammenhæng i deres liv.
Alle mennesker er forskellige og alle dage kan føles forskellige – men fælles for alle dage er, at vi brænder for at skabe sikkerhed og tryghed for vores kvinder og børn til at leve livet frit igen.

 

Vi sætter en ære i samarbejdet – at man støtter, roser og hjælper hinanden, og vi lægger stor vægt på gensidig respekt. Vi håber, du har lyst til at bidrage til vores team med godt humør, spændende initiativer, overblik – og ikke mindst dejlig mad.

Lyder ovenstående som en beskrivelse af dig?

Så send ansøgning og CV til: kontakt@gaiakrisecenter.dk

Har du spørgsmål til stillingen eller ønske om at se køkkenet, er du velkommen til at kontakte forstander Anita Lund Clausen på tlf. 81807880.

Ansøgningsfrist: 15. marts 2024, kl. 12.00.

Samtalerne afholdes den 19. og 20. marts.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Scroll to Top

Skriv til os

Hos Gaia Krisecenter betyder trygheden og din sikkerhed alt. Vi bruger et sikker mail system, så du trygt kan tage kontakt til os.

Tryk på knappen herunder og du vil blive ført videre til vores sikker mail.