Slet hjemmeside data

Din computer gemmer oplysninger på de hjemmesider, du besøger på internettet via din browser. Din browser er det program, du bruger til at gå på internettet fra, og kan fx hedde Google Chrome, Safari, Firefox eller Internet Explorer. Hvis du er bekymret for, at nogen skal finde ud af, at du har besøgt en bestemt hjemmeside, kan du slette din browserhistorik.
Du vælger selv om du vil slette hele din browserhistorik eller kun dele af den. Vi anbefaler at du sletter din seneste browserhistorik, når du er færdig med at besøge hjemmesider, du ikke vil have nogle skal vide noget om. På den måde er det kun en del af din browserhistorik der bliver slettet, og ikke det hele som kan virke mistænksomt, hvis nogle skulle tjekker din browserhistorik. Her er en liste med link til, hvordan du sletter browserhistorik i de forskellige internetbrowsere.

Lær hvordan du sletter din

browserhistorik

Scroll til toppen

Skriv til os

Hos Gaia Krisecenter betyder trygheden og din sikkerhed alt. Vi bruger et sikker mail system, så du trygt kan tage kontakt til os.

Tryk på knappen herunder og du vil blive ført videre til vores sikker mail.

Kære Gaia-supporter

Der er snart gået 1 år fra den dag vi åbnede døren til Gaia Krisecenter. Vi vil derfor gerne fejre det med et brag af en 1 års fødselsdag!

Fødselsdagen bliver afholdt:
Fredag d. 9. december fra kl. 14.00 – 17.00

Tilmeld dig/jer her:

kontakt@gaiakrisecenter.dk eller klik påTilmeld“-knappen!
– Skriv ”fødselsdag” i emnefeltet
– Skriv gerne hvor mange I kommer

S.U: 01-12-2022

Med kærlige hilsner fra de tre stiftere og gaianere:
Anita Lund Clausen, Anne-Kathrine Binder og Louise Hald