Frivilligt arbejde i Århus C

Når man melder sig som frivillig, er det fordi, man har noget ekstra at give og gerne vil gøre noget godt for andre. Det ligger os meget på sinde, at man som frivillig føler sig som en del af huset og at det, man bidrager med har værdi.
Vi lægger derfor vægt på, at man som frivillig føler sig godt klædt på til opgaven. Man får en grundig oplæring inden opstart, ligesom man løbende vil få tilbudt sparring, kurser og supervision.


Omvendt har vi også en forventning til, at man som frivillig udviser engagement og respekt, både i forhold til at forpligte sig til at tage de vagter, man melder sig ind på, og samtidig udviser den omsorg og støtte, som kvinden har brug for.
Som frivillig på Gaia Krisecenter er du med til at skabe hyggelige og trygge rammer for de kvinder og børn, som bor på krisecenteret. Du har en unik mulighed for at være med til at fylde dagene med gode oplevelser og ro, hvor dit nærvær og tilstedeværelse gør en stor forskel for både kvinder og børn.


Uanset hvilken form for frivillig du ønsker at være, vil du indgå i en vagtplan, hvor vagterne vil blive tildelt i et rul. Der er altid mulighed for at bytte vagter indbyrdes.

Vi tilbyder alle vores frivillige

Vi tilbyder alle vores frivillige en god oplæring. Der vil være et introforløb, som alle skal igennem.

Vi tilbyder også:

  • Gode kollegaer og andre frivillige, hvor der altid er plads til sparring
  • Frivillig supervision
  • Temaaftener

Hvis du har lyst til at blive frivillig, kan du kontakte os på vores hovednummer 70 77 00 01

Eller sende en mail til kontakt@gaiakrisecenter.dk

Frivillig sovende nattevagt

Vi bruger frivillige sovende nattevagter.
Som frivillig sovende nattevagt vil du være alene på arbejde, men du vil aldrig være alene om at skulle træffe beslutninger. Der er ALTID mulighed for at kontakte bagvagten telefonisk, som også har mulighed for at komme ind på krisecenteret ved akutte situationer.


Som sovende nattevagt vil du som udgangspunkt lukke huset kl. 23.45 og selv gå i seng. Du skal have telefonen med dig, således at du kan tage et opkald eller håndtere henvendelser til døren.


Du vil få undervisning i, hvordan du handler, hvis der kommer opkald eller en henvendelse ved døren.

Frivilligt arbejde med børn

Vær med til at skabe hyggelige og gode oplevelser for børn og unge på Gaia Krisecenter.


Når børn og unge kommer med deres mor på krisecenter, er der brug for, at der bliver skabt overskud i hverdagen. Derfor har det stor betydning, at der er børnefrivillige omkring familien, som har overskud og lyst til at stå for forskellige aktiviteter, som sang og dans, udflugter, læse en bog, værksteder, spille et spil mv.
Som børnefrivillig skal du have lyst til at samarbejde, både med det faglige personale og med kvinderne på krisecenteret, og være med til at skabe hyggelige og gode forhold for de børn og unge, der opholder sig på krisecenteret.


Du skal være god til give omsorg, til at samarbejde og have lyst til at være der for børn, der har været udsat for vold.


Du skal være i stand til at sætte grænser for dig selv og børnene, da børn der er vokset op i en voldsudsat familie kan være grænsesøgende.

Scroll to Top

Skriv til os

Hos Gaia Krisecenter betyder trygheden og din sikkerhed alt. Vi bruger et sikker mail system, så du trygt kan tage kontakt til os.

Tryk på knappen herunder og du vil blive ført videre til vores sikker mail.