Job hos os

Økonomimedarbejder til Gaia Krisecenter i Aarhus C søges

Hvem er vi? 

På Gaia Krisecenter i Aarhus finder kvinder og børn, der har været udsat for vold, den trygge, hjemlige og sikre favn, de kan læne sig ind i, når de har brug for kvalificeret hjælp til at komme ud af volden. Der er plads til dem og deres børn, præcis som de er.

Her på stedet er vi helt nede på jorden. Vi er uhøjtidelige, varme og rummelige. Alle mennesker er forskellige, alle dage kan føles forskellige, og vi står klar til at rumme det hele sammen med de kvinder og børn som er på vores krisecenter. For når de har det godt, har vi det godt.

Da vi stadig er et nyt kvindekrisecenter, som fortsat er i en rivende udvikling, vil du som medarbejder hos os få rig mulighed for at være med i denne udvikling, og du vil i den forbindelse få mulighed for at være med til at forme dele af din egen stilling.

 

Hvem søger vi?

Vi søger en økonomimedarbejder, der har lyst til at være en del af en dynamisk og energisk arbejdsplads, der er sat i verden for at hjælpe mennesker, der har det svært i en periode af deres liv. Det er vigtigt for os og ikke mindst de kvinder og børn som bor på Gaia, at du har noget erfaring på bagen, at du hviler godt i dig selv og har lyst til at være en del af det fællesskab, der er på Gaia.

Hvad forventer vi?

Vi forventer, at du er skarp på dit felt og har styr på tal og regnskaber og at du kan arbejde selvstændigt og træffe beslutninger på egen hånd.

 

Derudover forventer vi, at du har følgende kvalifikationer og kompetencer:

 

        Erfaring med fakturering, bogføring o.l. – gerne fra E-conomic

 

        Erfaring med løn og ansættelsesforhold – gerne fra ProLøn

 

        Erfaring med vagtplanlægning – gerne i Danjournal

 

        Erfaring med udarbejdelse af budgetter og regnskaber

 

        En struktureret, grundig og selvstændig arbejdsform. Du føler et naturligt ansvar for dine arbejdsopgaver, giver en hånd med, hvor der er brug for det, og fastholder overblikket over de mange opgaver, der passerer dit bord.

 

        Gode relationelle kompetencer. Du er imødekommende og tillidsskabende og har en positiv tilgang til omverdenen.

 

        Gode kommunikative evner. Du kommunikerer i øjenhøjde og kan tale med alle lige fra IT-medarbejderen, der skal løse en teknisk udfordring, til den voldsudsatte kvinde, der skal have hjælp til eksempelvis at lave et budget.

 

Hvad kan du forvente:

At blive en del af en arbejdsplads med en meningsfuld sag, hvor vi hver dag går på arbejde for at bidrage til et samfund, hvor alle har ret til at høre til.


Du vil på Gaia blive en del af et stærkt og professionelt fællesskab bestående af socialfaglige rådgivere, børnefaglige rådgivere, en kropsterapeut, sandplayterapeuter, en familiebehandler, en psykolog, en udviklingskonsulent og en kostfaglig medarbejder. Derudover har vi også nogle fantastiske vikarer og frivillige, der bidrager med ekstra hænder, når vi har brug for det. Alle med et stort engagement og en vilje til at gøre en forskel.

 

Du vil blive en del af et positivt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på, at vi passer godt på os selv og hinanden.

 

Du får ansvar for en spændende og bred opgaveportefølje med mulighed for at sætte dine administrative kompetencer og erfaringer i spil på flere niveauer – og med stor afveksling i hverdagen. Du får ansættelsessted i Aarhus C i smukke lokaler og der er tilmed fuldstændig fantastisk forplejning.

Ansøgningsfrist:

 

Vi behandler indkomne ansøgninger løbende, og stillingsopslaget lukkes, når den rette kandidat er fundet. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Send ansøgningen til: kontakt@gaiakrisecenter.dk

 

Kontakt os her:

For yderligere information er du velkommen til at kontakte:

Forstander Anita Lund Clausen på: kontakt@gaiakrisecenter.dk/ 81807880

 

 

Læs mere om os på: www.gaiakrisecenter.dk

Scroll to Top

Skriv til os

Hos Gaia Krisecenter betyder trygheden og din sikkerhed alt. Vi bruger et sikker mail system, så du trygt kan tage kontakt til os.

Tryk på knappen herunder og du vil blive ført videre til vores sikker mail.