Fonden Gaia
Krisecenter i Oustruplund

Beliggenhed
På vores afdeling i Oustruplund, som ligger tæt på Viborg og Silkeborg, er der plads til 12 kvinder og deres medfølgende børn. Stedet ligger i smuk natur og har gode udendørsfaciliteter – bl.a. multibane, fodboldbane og bålhytte.

Tilbud og støtte
Fonden Gaia Krisecenter i Oustruplund tilbyder støtte under servicelovens §109 til voldsudsatte kvinder og deres eventuelle børn. Derudover har vi mulighed for at tilbyde ophold på 6 af vores pladser til kvinder, der midlertidigt er hjemløse i henhold til servicelovens §110. Disse kvinder kan også medbringe deres børn. Efter en individuel vurdering kan husdyr, som eksempelvis hunde, medbringes.

Faciliteter og fællesskab
Værelserne er placeret i henholdsvis stuen og 1. sal, hvor der er 6 værelser på hver etage. Der er toilet og bad på gangen, som skal deles mellem 2 værelser. Der er et fælles køkken og opholdsrum til hver etage, hvor man som beboer skal lave mad i fællesskab med de andre beboere på ens etage.

I tilknytning til værelsesafdelingen er der en fælles opholdsstue/ legerum, krea-værksted samt en café med bordtennis, flygel og bordfodbold. Man har her mulighed for at have besøgende, holde fødselsdag, fælles arrangementer o.l.

Sikkerhed
Sikkerheden understøttes af dørtelefon med videoovervågning for at sikre, at kun kendte personer får adgang.

Kontakt os
Telefon: 70 77 00 11
E-mail: kontakt@gaiakrisecenter.dk
Adresse: Oustrupvej 14, 8620 Kjellerup

Scroll to Top

Skriv til os

Hos Gaia Krisecenter betyder trygheden og din sikkerhed alt. Vi bruger et sikker mail system, så du trygt kan tage kontakt til os.

Tryk på knappen herunder og du vil blive ført videre til vores sikker mail.