Krisecenter Oustruplund i Midtjylland

Beliggenhed
På vores afdeling i Oustruplund i Midtjylland er der plads til 12 kvinder og deres medfølgende børn. Stedet ligger i smuk natur og har gode udendørsfaciliteter – bl.a. multibane, fodboldbane og bålhytte.

Tilbud og støtte
Fonden Gaia Krisecenter i Oustruplund i Midtjylland tilbyder støtte under servicelovens §109 til voldsudsatte kvinder og deres eventuelle børn. Derudover har vi mulighed for at tilbyde ophold på 6 af vores pladser til kvinder, der midlertidigt er hjemløse i henhold til servicelovens §110. Disse kvinder kan også medbringe deres børn til krisecenteret i Midtjylland. Efter en individuel vurdering kan husdyr, som eksempelvis hunde, medbringes.

Faciliteter og fællesskab
Værelserne på vores krisecenter i Midtjylland er placeret i henholdsvis stuen og 1. sal, hvor der er 6 værelser på hver etage. Der er toilet og bad på gangen, som skal deles mellem 2 værelser. Der er et fælles køkken og opholdsrum til hver etage, hvor man som beboer skal lave mad i fællesskab med de andre beboere på ens etage.

I tilknytning til værelsesafdelingen er der en fælles opholdsstue/ legerum, krea-værksted samt en café med bordtennis, flygel og bordfodbold. Man har her mulighed for at have besøgende, holde fødselsdag, fælles arrangementer o.l.

Sikkerhed
Sikkerheden understøttes af dørtelefon med videoovervågning for at sikre, at kun kendte personer får adgang til krisecenteret i Midtjylland.

Oplev Gaia Krisecenter i Midtjylland

Hos Gaia Krisecenter i Oustruplund i Midtjylland forstår vi, at når du træder ind ad døren for første gang, bringer du en unik historie med dig. Det, vi allerede ved, er, hvad du ønsker at undslippe. Vi er eksperter i at hjælpe dig og dine børn med at bryde ud af voldens cyklus.

Livet har så meget skønhed at byde på, og vores passion er at genoprette din tryghed, så du kan nyde det frit.

På vores krisecenter i Midtjylland tilbyder vi et trygt, hjemligt miljø, hvor du kan finde den støtte, du behøver for at frigøre dig fra vold. Vi tilbyder et rummeligt og sikkert tilflugtssted, hvor du og dine kære kan være jer selv.

Scroll to Top

Skriv til os

Hos Gaia Krisecenter betyder trygheden og din sikkerhed alt. Vi bruger et sikker mail system, så du trygt kan tage kontakt til os.

Tryk på knappen herunder og du vil blive ført videre til vores sikker mail.