fra frygt til frihed

Fra frygt til frihed

Bryd tavsheden og del din bekymring

LEV FRIT

Hvis du frygter, at en nær dig lider under vold, så talt højt om din bekymring. 
Din stemme kan gøre en forskel. Hvert eneste år bliver 118.000 kvinder udsat for psykisk og/eller fysisk vold i deres eget hjem. Partnervold kender ikke forskel på samfundsklasse eller kultur. Det kan være en, du kender. En søster, en nabo, en veninde, en kollega eller din datter – en nær dig, der har brug hjælp. 

Vold er ofte en skjult lidelse, omgivet af tabu, men din aktive handling kan være afgørende for, at kvinden får mulighed for at bryde med volden.

Dit skridt mod klarhed og forandring​

‘Fra frygt til frihed’ tilbyder et specialiseret, gratis og anonymt rådgivningsforløb for kvinder, som er eller har været udsat for psykisk, fysisk eller enhver anden type af vold indenfor det seneste år.

Vores samtaler kan foregå på både dansk og engelsk og tilbydes i et diskret lokale i Århus midtby, over telefonen eller online, alt efter hvad der passer dig bedst.

Med støtte fra Østifterne, tilbyder Gaia Krisecenter ambulant rådgivning til kvinder der har tanker eller viden om, at de lever i en voldelig relation.

Ambulant rådgivning for kvinder i voldelige relationer

Find støtte og retning mod et sikkert og frit liv

‘Fra frygt til frihed’ er et personligt og for- troligt tilbud til dig, som står i en situation med partnervold eller har oplevet det inden for det seneste år. Du vil modtage professionel rådgivning, der kan hjælpe dig med at navigere i personlige og sociale udfordringer uden at forstyrre din daglige rutine. Vores ambulante rådgivning er et tilbud, hvis du har brug for støtte, men ikke har brug for at bo hos os. 

Hvad du kan forvente af vores rådgivningsforløb

Vores kvalificerede rådgivere er uddannede terapeuter, socialfaglige rådgivere og psykologer der alle har specialiseret sig i voldsrelate- rede problematikker. Vi anvender et udvalg af teorier og metoder for at hjælpe dig med at forstå og finde orden i kaos. Målet er at give dig redskaber til at træffe valg, der stemmer overens med dine værdier og ønsker.

Kontakt os for en fortrolig samtale

– så vi sammen kan planlægge dit næste skridt

Vores rådgivnings telefon er åben alle hverdage mellem 8 og 15. Skulle du nå os i en tid, hvor vi er optaget, er du velkommen til at efterlade en besked og dit telefonnummer. Vi garanterer anonymitet og tilbagekald samme dag!

Husk, hvis du er i akut fare, er et ophold på et krisecenter altid det sikreste valg!

Rådgivningen er støttet af 

På Gaia Krisecenter i Aarhus finder du den

Trygge, Hjemlige & Sikre Favn

Fælles for alle dage er, at vi skaber sikkerhed i hverdagen på en måde, som føles rigtig for dig. For når du føler dig sikker, kan der med tiden skabes overskud til at komme hen mod det liv, du virkelig ønsker dig.
Scroll to Top

Skriv til os

Hos Gaia Krisecenter betyder trygheden og din sikkerhed alt. Vi bruger et sikker mail system, så du trygt kan tage kontakt til os.

Tryk på knappen herunder og du vil blive ført videre til vores sikker mail.